Yrityslaina

 

Fundun yrityslainat on tarkoitettu kaikenlaisiin rahoitustarpeisiin – niin normaaliin liiketoimintaan kuin yllättäviin tilanteisiinkin. Lainat voivat olla joko kuukausilyhenteisiä tai kertalyhenteisiä eikä niille vaadita reaalivakuuksia. Korko määräytyy ulkopuolisen luottoluokituksen perusteella, minkä johdosta se on reilu niin yritykselle kuin sijoittajillekin.

Voit hakea yrityslainan käteväsi verkon välityksellä. Sähköinen rahoituskierros on nopea tapa hoitaa yrityksesi rahoitusasiat kuntoon, ilman odottelua ja byrokratiaa. Fundun kautta yrityksesi saa rahoituksen lisäksi arvokasta markkinointinäkyvyyttä tuhansien sijoittajien keskuudessa.

Yritys voi määritellä laina-ajan ja –määrän itse. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kerta-tai kuukausilyhenteisen maksuohjelman mukaan

Lainalle ei vaadita reaalivakuuksia, jolloin mahdolliset vakuudet voidaan säästää muiden investointien rahoittamiseen

Yrityksen korko määräytyy yrityksestä tehtävän yksilöllisen luottoluokituksen perusteella

Yrityslainan hakeminen tapahtuu sähköisesti, jolloin asiointi on helppoa ja nopeaa

Yrityslainan hakeminen tapahtuu sähköisesti, jolloin asiointi on helppoa ja nopeaa

Yrityslainalla on helppo varmistaa investoinnin kokonaisrahoituksen riittävyys

Rahoituksen lisäksi yritys saa arvokasta näkyyvyyttä sijoittajaverkostoissa, jotka saattavat olla hyödyksi tulevissa rahoituskierroksissa

tree

Miksi yritykset eivät hae pankista lainaa?

 

Kiristynyt pankkisääntely sekä talouden rakennemuutos ovat hankaloittaneet pk-yritysten lainansaantimahdollisuuksia. Sääntelyn myötä pankkien vakavaraisuussäädökset ovat tiukentuneet, minkä seurauksena niiden mahdollisuudet antaa riskipitoisia lainoja kasvuyrityksille ovat kaventuneet. Lisäksi talouden rakennemuutos, jossa yhä useamman yrityksen liiketoiminta perustuu koneiden ja laitteiden sijaan tietoon ja osaamiseen, on vähentänyt vakuusarvollisen omaisuuden määrää yritysten taseissa – ja siten hankaloittanut pankkirahoituksen saamista. Fundun onkin perustettu täydentämään tätä rahoitusmarkkinoille syntynyttä puutetta.