LähiTapiola rahoittaa asiakasyrityksiään Fundun kautta

Rahoitusta LähiTapiolan asiakkaille

Onko sinulla lupaava pk-yritys ja tavoitteena kasvu? Tarvitseeko yrityksesi rahoitusta käyttöpääomaksi tai investointeihin?

LähiTapiolan asiakkaana saat Fundun kautta yrityksellesi yksinkertaisen ja helpon lainarahoituksen ilman reaalivakuuksia. Tarvittaessa rahoitus saadaan yrityksen käyttöön nopeasti ja asiointi kanssamme onnistuu vaivattomasti verkon välityksellä. LähiTapiolan yritysasiakkaat saavat myös alennusta Fundun järjestelypalkkioista.

Ota yhteytta

”Haluamme olla tukemassa LähiTapiolan yritysasiakkaiden liiketoiminnan kasvua.  Fundu-palvelun kautta tämä on helppoa, kustannustehokasta ja nykyaikaista. LähiTapiolan asiakkaana saat alennusta järjestelypalkkiosta ja LähiTapiola sijoittaa pitkäaikaisten asiakasyritystensä rahoitushakemuksiin merkitsemällä jopa maksimissaan kolmasosan rahoitushakemuksesta.”

– Matti Kiviniemi, LähiTapiola,  yritysasiakasrahoituksen johtaja

Register

1. Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivan rahoitusratkaisun.

Ota yhteytta

process-analyze-dark

2. Tarjous

Arvioimme yrityksesi luottoriskin ulkopuolisen analyytikon toimesta ja lähetämme sinulle rahoitustarjouksen.

process-invest-dark

3. Sopimus

Saat lainasopimuksen sähköisesti hyväksyttäväksi.

process-follow-dark

4. Rahoitus

Lainatavoitteen täytyttyä siirrämme rahat yrityksesi tilille.

yrityslaina-bg

Yritysrahoitus

LähiTapiolan yritysasiakkaat voivat hakea Fundun kautta yrityslainaa monipuolisiin rahoitustarpeisiin. Lainat ovat reaalivakuudettomia ja takaisinmaksu voidaan järjestää yrityksen tarpeiden mukaan. Rahoitusta hakevan yrityksen on mahdollista saada jopa kolmannes rahoitustavoitteestaan LähiTapiolan kautta. Tämän lisäksi LähiTapiolan yritysasiakkaana saat vielä alennusta Fundun järjestelypalkkiosta.

Ota yhteytta