Fundu on ratkaisu yritysten rahoitus­haasteisiin

 

Fundun kautta yritykset voivat hakea tarvitsemansa rahoituksen vaivattomasti suoraan sijoittajilta. Rahoituksen hakeminen onnistuu sähköisesti verkon välityksellä ja rahoituskierros voidaan aloittaa muutaman päivän sisällä hakemuksen jättämisestä.

Fundu voi toimia yrityksen pidempiaikaisena rahoituskumppanina rahoittaen niin investoinnit, tilausten toimittamisen, käyttöpääoman kuin ikävätkin yllätykset. Lainat ovat reaalivakuudettomia ja rahoitusta voi saada 25.000,00 eurosta ylöspäin aina viiteen (5) miljoonaan euroon asti.

Ei reaalivakuuksia

Lainoihin ei vaadita reaalivakuuksia. Mahdolliset reaalivakuudet yritys voi säästää pidempiaikaisiin tarkoituksiin, esimerkiksi pankkirahoitukseen.

Vaivatonta hakea

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Koko prosessi hoituu kätevästi sähköisesti, ilman turhaa byrokratiaa ja paperien pyörittelyä.

Rahoitusta tarpeen mukaan

Lainarahoitusta voi saada 25.000 eurosta ylöspäin, aina miljoonaan euroon asti. Rahoitus voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan ja tarvittaessa Fundu voi toimia yrityksen pidempiaikaisena rahoituskumppanina

Sijoittajanäkyvyys

Fundun kautta rahoitusta hakevat yritykset saavat paljon näkyvyyttä sijoittajaverkostoissa. Fundun oma- ja yhteistyökumppaneidemme muodosta verkosto kattaa kymmeniä tuhansia sijoittajia.

Sijoittajanäkyvyys

Fundun kautta rahoitusta hakevat yritykset saavat paljon näkyvyyttä sijoittajaverkostoissa. Fundun oma- ja yhteistyökumppaneidemme muodosta verkosto kattaa kymmeniä tuhansia sijoittajia.

Korko määräytyy yksilöllisesti

Kaikista yli 25.000 € lainakierroksista laaditaan yksilöllinen luottoluokitus, jonka perusteella korko määräytyy. Luottoluokituksen laatii ulkopuolinen analyytikko, jolloin korko on reilu niin yritykselle kuin sijoittajillekin.

Kustannustehokas

Rahoituksen hakeminen on edullista ja hinnoittelu on läpinäkyvää. Fundun perimä järjestelypalkkio on ns “success fee”, eli yritys maksaa vain kerätystä rahoituksesta.

Näin saat rahoitusta

process-contact-dark

1. Ota yhteyttä

Täytä yhteydenottolomake sivustollamme niin otamme sinuun yhteyttä ja autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivan rahoitusratkaisun.

process-offer-dark

2. Saat korkotarjouksen

Arvioimme yrityksesi luottoriskin ulkopuolisten analyytikoiden avulla. Saat korkotarjouksen muutaman päivän sisällä.

process-agree-dark

3. Sopimuksen hyväksyminen

Lähetämme sinulle lainasopimuksen hyväksyttäväksi sähköisesti.

process-gather-dark

4. Keräämme rahoituksen

Lainatavoitteen täytyttyä siirrämme rahat yrityksesi tilille.

siltalaina-bg

Siltalaina

yrityslaina-bg

Yrityslaina

vvk-bg

Vaihtovelkakirjalaina