Fundun kautta sijoittaminen

 

Fundun kautta sijoittaminen on helppoa ja vaivatonta. Käymme jatkuvasti läpi suuria määriä suomalaisia kasvuyrityksiä ja etsimme niiden joukosta houkuttelevia kohteita sijoittajille tarjottavaksi. Palveluun rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin ja sijoitusten tekeminen onnistuu vaivattomasti verkkopankkitunnusten avulla.

Palvelussa on tarjolla erilaisia sijoituskohteita, joiden riski- ja tuottoprofiilit voivat poiketa toisistaan merkittävästi. Sijoituspäätösten tekemisen tueksi onkin tarjolla ulkopuolisen analyytikon laatimia luottoluokituksia, jotta eri kohteiden vertailu olisi helpompaa.

Sijoittamaan pääsee jo kymmenellä eurolla, eikä sijoittamisesta peritä mitään merkintä-, hallinta- tai lunastuspalkkioita. Lisäksi verotus on automatisoitu verottajan ohjeistuksen mukaisesti, jotta sijoittaminen olisi mahdollisimman vaivatonta.

Korkea tuottopotentiaali

Listaamattomien kasvuyritysten lainoissa on korkea tuottopotentiaali. Toteutuneiden lainojen keskikorko on ollut 9.5 %.

Helppokäyttöisyys

Palvelun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Palvelun käyttämiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja pankkitunnukset.

Verotus

Yksityishenkilöiden osalta verotus on palvelussa automatisoitu. Fundu hoitaa ennakonpidätyksen kaikista korkotuotoista ja ilmoittaa pääomatulot verottajalle.

Ei kustannuksia

Fundu-palvelun käyttäminen on ilmaista. Palvelun käyttämisestä ei peritä merkintä-, hallinta-, tai lunastuspalkkioita.

Ei kustannuksia

Fundu-palvelun käyttäminen on ilmaista. Palvelun käyttämisestä ei peritä merkintä-, hallinta-, tai lunastuspalkkioita.

Luottoluokitukset

Kaikista yli 25.000 € lainakierroksista laaditaan sijoittajille ilmainen luottoluokitus lainahakemuksen liitteeksi.

Turvallisuus

Palvelun kehittämisessä on erityisesti painotettu turvallista rahaliikennettä. Olemme valinneet kumppaniksemme Solinor Oy:n, joka vastaa usean pankin/luottolaitoksen tietojärjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta.

Näin sijoittaminen onnistuu

Register

1. Rekisteröidy

Rekisteröitymisessä tarvitset sähköpostiosoitteen ja pankkitunnukset. Käyttämällä pankkitunnuksia tunnistautumiseen voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistamme näin palvelun turvallisen käytön.

Rekisteröidy tästä

process-analyze-dark

2. Tutki

Voit tutustua rahoitusta hakeviin yrityksiin tarkemmin tutkimalla niistä tarjolla olevia dokumentteja. Kaikista yli 20.000 euron lainakierroksista on laadittu kattava yksilöllinen luottoluokitus SijoittajaRESEARCH analyytikoiden toimesta.

process-invest-dark

3. Sijoita

Kaikki rahaliikenne Fundun palvelussa tapahtuu aina oman FunduTilin kautta  – sieltä teet sijoitukset ja sinne maksetaan tulevat voitot. Rahansiirrot Fundu-palvelun ja pankin välillä onnistuvat verkkopankin sekä tilisiirron avulla.

process-follow-dark

4. Seuraa

Voit seurata sijoituksiasi oman FunduTilin kautta. Saat palvelusta tarvittaessa raportteja sijoitushistoriastasi, esimerkiksi verotusta varten.

siltalaina-bg

Siltalaina

yrityslaina-bg

Yrityslaina

vvk-bg

Vaihtovelkakirjalaina

Automatisoitu verotus

 

Verotus on automatisoitu Fundun rahoituspalvelussa Verottajan ohjeistuksen mukaisesti.

Kaikista ennakonpidätysrekisteriin kuulumattomille sijoittajille tulevista sijoitustuotoista teemme ilmoituksen verottajalle ja suoritamme 30% ennakonpidätyksen saadusta pääomatulosta. Sijoittajan on syytä tarkistaa veroilmoituksesta, että Fundun kautta saadut korkotuotot ja suoritetut ennakonpidätykset ovat oikein. Kaikki korkotuotot tulee ilmoittaa. Viime kädessä sijoittaja on itse vastuussa pääomatulojen ilmoittamisesta Verottajalle.

Yritykset ja muut ennakkoperinnän ulkopuoliset ilmoittavat saadut pääomatulot veroilmoituksessaan oma-aloitteisesti. Mikäli teillä on kysyttävää verotukseen liittyvissä asioissa, voitte kääntyä Fundun henkilökunnan puoleen.