0
kpl
Sijoittajaa

Älä sijoita osakkeisiin, sijoita Funduun

Fundussa sijoitat pienelläkin pääomalla PK-yritysten lainoihin samoilla ehdoilla ammattimaisten sijoittajien kanssa. Sijoittaminen on helppoa ja palveluun rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin.

Sijoittaminen on myös kulutonta aina 31.12.2018 saakka.

  • Fundussa hyvin hajautetun salkun tuotto-odotus on 6 – 8 %. Tämä vastaa osakemarkkinoiden pitkän aikavälin historiallista tuottoa.
  • Fundussa hyvä hajauttaminen onnistuu vaivattomasti automaattisen sijoitustyökalun avulla.
  • Fundun yhteistyö LähiTapiolan ja Suomen johtavien liikepankkien kanssa varmistaa laadukkaiden sijoituskohteiden virran.
  • Fundussa pääset sijoittamaan samoilla ehdoilla yhdessä ammattimaisten sijoittajien kanssa.
  • Vakaan korkotuoton lisäksi saat hyvän mielen auttaessasi suomalaisia PK-yrityksiä kasvamaan. Koko yhteiskunta hyötyy.

Paras tapa sijoittaa Fundussa on käyttää Allocator -sijoitustyökalua. Palvelu on kehitetty helpottamaan sijoitusten tekemistä ja parantamaan sijoitussalkun hajautusta.

Allocator hajauttaa sijoituksia vain Suomen Asiakastiedon luokittelemiin A-luokitettuihin yrityksiin (A- – AAA). Parhaan hajautuksen mahdollistamiseksi suosittelemme valitsemaan kaikki luottoluokat. Jokaisessa sijoituskierroksessa, mihin Allocator sijoittaa on mukana myös ammattimainen sijoittaja, kuten yrityslainarahasto.

Allocatorin saat käyttöösi rekisteröitymällä palveluun. Allocatorin käyttö on kulutonta kaikille käyttäjille 31.12.2018 saakka.

Avoimet lainakohteet

Näin sijoittaminen onnistuu

1. Rekisteröidy

Rekisteröitymisessä tarvitset sähköpostiosoitteen ja pankkitunnukset. Käyttämällä pankkitunnuksia tunnistautumiseen voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistamme näin palvelun turvallisen käytön. Rekisteröidy tästä

2. Sijoita

Paras tapa sijoittaa on käyttää Allocator -sijoitustyökalua. Siirrä rahaa FunduTilille ja aseta Allocatorin asetukset. Allocator hajauttaa sijoitukset puolestasi.

3. Seuraa

Voit seurata sijoituksiasi oman FunduTilin kautta. Saat palvelusta tarvittaessa raportteja sijoitushistoriastasi, esimerkiksi verotusta varten.

Fundu on Finanssivalvonnan rekisteröimä rahoitusalan toimija, jonka suurin yksittäinen omistaja on LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö.