Maksuton opas julkiseen tukirahoitukseen – Kuinka hyödynnän julkista rahoitusta?

Yrityksen rahoitus

(Alkuperäinen artikkeli julkaistu Fulmoren uutiskirjeessä: http://fulmore.activehosted.com/index.php?action=social&chash=072b030ba126b2f4b2374f342be9ed44.85)

Maksuton opas julkiseen tukirahoitukseen – Kuinka hyödynnän julkista rahoitusta?

Julkinen tukirahoitus auttaa yrityksiä kasvamaan. Kuitenkaan kaikki yritykset eivät käytä mahdollisuutta hyväkseen. Syitä on toki monia. Tukimuotoja on valtavasti ja toisaalta niiden hakeminen vaatii asiantuntemusta.

Hakuprosesseja on vuosi vuodelta kehitetty helpommiksi ja helpommiksi, mutta edelleen asiakkaamme raportoivat harmaita hiuksia.

Haluan, että pystyt muodostamaan kuvan tukikentästä ja näin ollen päättämään itse, josko julkinen tukirahoitus voisi auttaa yritystäsi kehittymään.

Tästä syystä kirjoitimme maksuttoman oppaan julkisen rahoituksen koukeroihin.

Ensimmäinen version on kirjoitettu jo vuonna 2014. Ja uusin päivitys on valmistunut 2017. Jotakin muuttuu takuuvarmasti myös seuraavien kuukausien aikana, joten lupaamme päivittää opasta myös jatkossa.

Opas sisältää:

– Yleisimmät hyödyntämismahdollisuudet
– Erilaiset ELY-rahoitukset
– Useita erilaisia Tekes-rahoituksia
– Maaseutuviraston tärkeimmät tukimuodot
– Muutaman sanasen Finveran rahoituksista

Lataa ilmainen opas tästä »

 

Tarkoitus on antaa sinulle mahdollisuus menestyä julkisessa tukiviidakossa. Luonnollisesti tarjoamme myöskin apua hankkeen kartoittamisessa, muotoilussa ja hakemisessa. Mutta tästä voimme keskustella erikseen. Tarvittaessa.

Lähde: Fulmore http://fulmore.activehosted.com/index.php?action=social&chash=072b030ba126b2f4b2374f342be9ed44.85